top of page

Anastasia Puhno

Anastasia Puhno er en ukrainskfødt kunstner som er kjent for sine fantastiske malerier i nakensjangeren. Hun er ekspert på å bruke akvarell for å skape utsøkt estetikk av kvinnekroppen. Kunstverket hennes er høyt beundret av kunstentusiaster fra hele verden.


Anastasias lidenskap for kunst begynte i veldig ung alder da hun begynte å studere i et kunststudio. Dette var begynnelsen på hennes profesjonelle karriere som kunstner. Hun ble uteksaminert med en grad i "Decorative and Applied Arts" og oppnådde senere en bachelorgrad innen "Design" med kvalifikasjonen "Bachelor of Design, Designer of Industrial Products and Objects".


En av de mest imponerende prestasjonene i Anastasias karriere er å vinne førsteplassen i akvarellmalekonkurransen "Livets energi" i 2020. Dette var en konkurranse for unge kunstnere fra Russland, og Anastasias kunstverk skilte seg ut blant alle de andre bidragene.


Anastasias kunstverk har også blitt anerkjent internasjonalt. I 2020 vant hun førsteplassen i kategorien "Portrett" i en internasjonal akvarellkonkurranse på kunstgalleriet "ImaginArte" i Barcelona, Spania. Kunstverkene hennes er svært ettertraktet av kunstsamlere over hele verden.


Hvis du er interessert i å eie et stykke av Anastasias kunstverk, kan du kjøpe maleriene hennes på aktmaleri.no. Denne nettsiden har et bredt utvalg av kunstverkene hennes, og du kan velge mellom en rekke størrelser og formater for å passe dine preferanser. Hvert maleri er et unikt mesterverk, som viser Anastasias eksepsjonelle talent og dyktighet.


Avslutningsvis er Anastasia Puhno en svært talentfull kunstner som har gjort en betydelig innvirkning i kunstverdenen. Maleriene hennes er betagende, og hennes evne til å fange skjønnheten i menneskekroppen er virkelig bemerkelsesverdig. Hvis du vil eie et stykke av hennes kunstverk, besøk aktmaleri.no i dag og oppdag magien til Anastasias malerier.5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page